Arama
Arama Sonuçları
Emeklilikte yeni sistem! Tarih ve detaylar belli oldu
Yeni tamamlayıcı emeklilik sigortası sistemi gelecek yıl yürürlüğe konacak.
Maaş zammı yarın Komisyon'da görüşülecek
En düşük memur maaşının 22 bin 17 liraya çıkarılmasını ve bazı vergi artışları öngören kanun teklifi yarın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda ele alınacak.
Erdoğan’dan ‘asgari ücret’ talimatı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haziran ayında Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanması yönünde talimatını verdi.
10 Mart Cuma günü seçim kararı alınacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Deprem bölgesindeki işletmelerin KOSGEB'e olan 2023 borçlarını, felakette hayatını kaybeden işletmecilerimizin ise tüm borçlarını siliyoruz. Depremde ağır hasara uğrayan yerlerde esnafa 250 bin liraya kadar 12 ayı ödemesiz 60 ay vadeli, yarısı Hazinenin ödeyeceği yüzde 7,5 faizli kredi veriyoruz” dedi.
Memur ve emekliye ek zammı da içeren teklif kabul edildi
Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.
‘Bu yoldan dönüş yok’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Cumhurbaşkanı olarak ülkemizde yatırımları durduracak, istihdamı azaltacak, üretimi düşürecek, ihracatı engelleyecek hiçbir adımın atılmasına izin vermeyeceğimi buradan bir kez daha ilan ediyorum. Ülkemizi asırlardır bir cendereye hapsederek yerinde saydıranlar tarihi bu defa tekerrür ettiremeyecekler. Artık bu ülke yüksek faizle parasına para katılanların cenneti olmayacak, artık bu ülke ithalat cenneti olmayacak. Artık bu ülke kendi alın teriyle elde ettiği kazancıyla başkalarının istihdamını, refahını finanse eden bir ülke olmayacak” dedi.
Bireysel emeklilik devlet katkısı kaç oldu ?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan 2021 yılının son Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonlandı. görüşmede, ekonomide alınan kararların değerlendirildiği bildirildi. Erdoğan Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)'nde devlet katkısı ile alakalı meydana getirilen son değişikliği duyurdu. BES devlet katkısı oranı ne oldu? BES devlet katkısı arttı mı? İşte detay...